Desinfectie meetingrooms / vergaderruimte

Gepubliceerd op 27 juli 2020 om 12:09

Hoewel we nog steeds veel vanuit huis werken wordt er ook weer meer op kantoor gewerkt. Maar hoe houden we dat veilig tegen het coronavirus? In deze blog meer informatie over het desinfecteren van ruimtes waar veel collega's komen.

  • Desinfectie meetingroom /vergaderruimte met luchtreiniger
  • Desinfectie meetingroom /vergaderruimte met UV-C licht apparaat.

Natuurlijk zijn er meerdere ruimtes in uw kantoor waar veel mensen bij elkaar komen maar voor dit blog item concentreren we ons op de meetingroom / vergaderruimte. Hoe houden we die coronavrij en dus veilig om te zijn.

Zoals je in andere blogs kan lezen is UV-C licht zeer effectief tegen het coronavirus. Vandaar dat we ook ieder bedrijf aanraden maatregelen te nemen met gebruik van deze technologie. Het inzetten van UV-C licht in luchtbehandeling en directe desinfectie is goedkoop en effectief en bovendien zonder schadelijke bijwerkingen. 

 

Medewerkers willen de garantie dat werken op kantoor veilig kan. Daarvoor is het verstandig in deze kleine ruimtes een luchtreiniger te plaatsen die beschikt over een A-kwaliteit HEPA filter en daarnaast een UV-C tunnel heeft waar alle lucht aan blootgesteld wordt. Zo adem je gegarandeerd geen coronavirus is in tijdens de meeting of vergadering. Een kleine luchtreiniger van dit kaliber kost ongeveer 650 euro.

Staat er een luchtreiniger van bovenstaande kwalificatie dan is verdere desinfectie niet nodig.

 

Heeft de meetingroom geen luchtreiniger? Open dan altijd een raam of, nog beter, 2 ramen zodat er frisse lucht binnenkomt en de eventuele concentratie van coronavirus in aerosolen te laag blijft voor besmettingsgevaar.

In dit geval is het noodzakelijk na iedere meeting of vergadering deze ruimte te ontsmetten met de UV-C lamp. Het model dat wij hiervoor aanbieden heeft een sterke 36watt UVC lamp die zeer snel en effectief werkt.

 

Werken met waterperoxide spray units is gevaarlijk omdat het licht ontvlambaar is en daarnaast lopen de oppervlakten waar dit op neerslaat schade op. Voor grotere ruimtes die eenmalig ontsmet worden is waterperoxide echter wel de beste oplossing. Wij verzorgen ontsmetting met onze waterperoxide units op locatie. 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.